top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafımelispitelon

MELİS PİTELON KİMDİR?

Güncelleme tarihi: 6 Kas 2022


Melis Pitelon 15 yıllık kurumsal hayatının ardından,

Adler Central Eurpoedan Koçluk eğitimlerini tamamladıktan sonra, danışanları ile arasında farklı bir bağ kurmak için arayışa geçtiğinde Kahkaha Yogası ile tanıştı.

2019 yılında Laughter Yoga International University’nin liderlik eğitimlerini tamamladı ve Türkiye'nin

"kahkaha elçisi" ünvanını aldı.


İkinci kariyerine Eğitmen, Profesyonel Koç, ve Kahkaha Yogası Eğitmeni olarak devam eden Melis Pitelon, hem danışanlarına koçluk yapmakta hem de “BasrolSensin” çatısı altında kahkaha yogası liderleri yetiştirmektedir. Ayrıca kurumlara ve bireylere özel “kahkaha ile sınırlarından özgürleş” seminerleri vermektedir.


Gerek kurumsal şirketlerde gerek sosyal sorumluluk projelerinde stresleri azaltmak; motivasyon ve enerjiyi yükseltmek, takım ruhunu pekiştirmek, performansı artırmaya yönelik kahkaha yogası etkinlikleri düzenlemektedir.

Kurumsal firmaların yanı sıra, huzur evi sakinleriyle, üniversite öğrencileriyle ve çocuklarla kahkaha yogasını tecrübe etmiştir.

Pandemi sürecinde Online Kahkaha Kulübü kurarak bu süreçte kahkaha ile yüzlerce kişiye ulaşarak destek sağlamıştır. Halen Zoom üzerinden Online Kahkaha Kulübünü devam ettirmektedir.

Melis Pitelon

Profesyonel Koç / Kahkaha Yogası Eğitmeni / Kahkaha Elçisi

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page